Awareness en Compliance

Awareness en Compliance

Bewustwording rondom informatiebeveiliging en het moeten voldoen aan relevante wet- en regelgeving vragen om een specifieke benadering en behandeling van uw product.

De feiten en cijfers liegen er niet om. Fraude met waardedrukwerk zorgt voor aanzienlijke omzetderving. Vervalsingen van uw merk dwingen u tot 'brand protection'. Het lekken van vertrouwelijke informatie leidt vaak tot ernstige imagoschade. Het niet naleven van relevante wet- en regelgeving levert forse boetes en soms sluiting van uw bedrijf op.

Het erkennen van deze problemen, een juist inzicht hebben in uw eigen bedrijfskritische informatie en het toepassen van een passende omgang met deze informatie, eventueel op basis van documentclassificatie, waarborgt de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw organisatie!

SecuredDocuments geeft een boekje uit met de titel "Wetenswaardigheden over waardevolle aardigheden". De inhoud van dit boekje zet aan tot de gewenste bewustwording en biedt u handige tips om uw documentenstroom wellicht anders, maar in ieder geval veiliger in te richten.

SecuredDocuments adviseert en staat u graag ter zijde bij de productie van waardepapieren, het verwerken van vertrouwelijke informatie of bij de inrichting van uw bedrijfskritische documentstromen. Zie hiertoe onze mogelijkheden bij Consultancy.