Verwerking van vertrouwelijke informatie

Verwerking van vertrouwelijke informatie

Het komt regelmatig voor dat vertrouwelijke informatie uitlekt. Soms haalt een 'lek' zelfs de landelijke pers. Veelal brengt dit grote reputatieschade (voor personen of organisaties) met zich mee, staan relaties op het spel en zijn de financiële en/of andere schadelijke gevolgen nauwelijks te overzien.

Veel organisaties kiezen er daarom voor geen externe partijen in te schakelen en de verwerking van gegevens en de reproductie van documenten in eigen huis of zelfs strikt persoonlijk ter hand te nemen. Indien de organisaties daartoe niet goed geoutilleerd zijn, ontstaat er echter oneigenlijke druk op hun interne organisatie, worden de deadlines niet gehaald en ontstaan er juist extra veiligheidsrisico's!

De jarenlange expertise van de productiemaatschappij Hollandridderkerk heeft er, onder andere, toe geleid dat de medewerkers van de Hollandridderkerk Groep op de meest effectieve en efficiënte wijze uw data, in iedere gewenste oplage, kunnen reproduceren.

Een van de voordelen voor u is dat de doorlooptijd tot een minimum wordt beperkt. U heeft hierdoor een optimale voorbereidingstijd en geeft strikt confidentiële informatie voor slechts zeer korte tijd in handen van een volledig beveiligde en betrouwbare specialist!

Kortom, strikt vertrouwelijke documenten met een sterk strategische, hoge emotionele of intrinsieke waarde zijn in vertrouwde handen bij SecuredDocuments! Onze werkwijze naar CWA 14641:2009 norm is uw waarborg voor veiligheid en betrouwbaarheid!

Enkele voorbeelden

  • Het kopiëren en/of scannen van datarooms;
  • Het digitaliseren van politie-, medische-, personeels- en strafdossiers;
  • Het reproduceren van kostbare en geheime onderzoeksrapporten;
  • Het printen van vermogensrapportages;
  • Het produceren van examens;
  • Het reproduceren van geclassificeerde en gerubriceerde documenten;